Numatic

Iedereen kent de vrolijke stofzuigers van Numatic: Henry, Hetty, James, Charles, George, een hele familie. Door hun glimlach wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan!

Daarnaast is Numatic ook actief op het facilitaire vlak met een uitgebreide range aan machines en werkwagens die op de werkvloer zorgen voor praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden.

HomeCare

De HomeCare serie is bedoeld voor thuisgebruik. Deze serie bestaat uit meerdere modellen, zo zijn er de standaard Henry & Hetty 180 maar ook de nieuwere HomeCare Specials. De HomeCare Specials modellen hebben extra mogelijkheden zoals: anti-allergie, huisdieren en parket. Naast de Henry & Hetty 180 en de HomeCare Specials zijn er ook de Charles & George waterzuigers, deze zijn beide gespecialiseerd in andere dingen. Zo is de Charles een waterzuiger die ook kan worden ingezet als stofzuiger en heeft de George een sproei-extractie machine.

CleanCare

De CleanCare serie is bedoeld voor facilitair gebruik. De serie bevat naast stofzuigers ook waterzuigers en extractie machines. De stofzuigers van de CleanCare serie zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Zo heb je de stofzuigers, de stofzuigers zijn al jaren populair bij professionele schoonmakers door het robuuste design en handige

FloorCare

Deze serie bestaat uit verschillende apparaten die allemaal op een unieke manier uw vloer verzorgen.

  • Eenschijfmachines
  • Twintec Schrobzuigmachines
  • NuSweep Veegmachines

De eenschijfmachines zijn multifunctioneel, u kunt ze gebruiken bij het boenen, schrobben en schuren van vloeren.

De TwinTec Schrobzuigmachines serie bestaat uit 3 verschillende soorten machines. De TwinTec 230V, deze schrobzuigmachine gebruikt het oude gezegde ‘klein maar fijn’ met deze machine kunt u in de kleinste ruimtes in alle hoeken en gaten komen. Naast de TwinTec 230V hebben we ook nog de TwinTec Batterij deze gebruikt in plaats van bedraad stroom een accu.

Naast de eenschijfmachines en de TwinTec Schrobzuigmachines

VersaCare

lipsum sorum