Glasvezel in Harmelen

Eindelijk gaat het gebeuren! Glasvelzel in de kern van Harmelen.

Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór  1 december 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel aangelegd door Delta Fiber!

Wij kunnen u daarbij helpen!

Electro World de Groot is dealer van Delta en Caiway.  WIj kunnen u helpen met kiezen tussen de verschillende pakketen en u adviseren wat voor netwerkaanpassingen er nodig zijn bij u in huis wanneer u overstapt.

Dit advies in bij ons in de winkel GRATIS.

Indien u bij ons een abonnement afsluit en het aanleggen gaat door, dan ontvangt u van ons een kortingskaart van 50 euro op uw aanschaf in 2022. U kunt ook kiezen voor advies aan huis (t.w.v. 50,-) WIj kunnen dan bij u thuis advies geven over uw installatie en gelijk het formulier met u invullen.

Prijzen:

U kunt een abonnement afsluiten voor 1 jaar vanaf 35,- per maand. U heeft geen aansluitkosten voor het aanleggen van de glasvezel in uw woning (twv 650,-).

Aangezien de abonnementskosten van de verschillende providers lager zijn dan die van de bekende providers zoals KPN en Ziggo, denken wij echter dat u deze nooit meer gaat opzeggen.

Ook is de snelheid van de verbinding veel hoger dan uw huidige aansluiting, tot wel 8Gbit/s.

Komt u dus zo snel mogelijk langs en laat u informeren over de verschillende abonnementen en voorwaarden en sluit deze voor 1 december 2021 af!

Of mail ons uw wensen, waarna wij contact met u opnemen: info@electroworlddegroot.nl