Muziek zoals jij wilt

Wij, van Electro World de Groot, zijn fan van Bose! Maar eerst willen wij jullie graag vertellen, waaróm wij zo’n fan zijn van BOSE:

Je gelooft je oren niet. Of je nu kiest voor een Bose Homespeaker of de Bose Soundbar met Subwoofer, het fantastische geluid dat er uit komt zal je versteld doen staan! En neem maar van ons aan, dat kun je niet online ervaren. Daarvoor moet je echt even langskomen bij ons in de winkel. Dan zul je merken, dat je méér hoort dan alleen het geluid. Je vóelt hoe het je omringt. 

Bij Bose maken ze gebruik van de allernieuwste technologieën, voor écht het allermooiste geluid. En, niet onbelangrijk, de Bose producten zien er net zo goed uit als ze klinken. Altijd premium ontworpen, van binnen én van buiten. 

Houd de één bij jou thuis van klassiek en de ander van heavy metal? Geen probleem: Met één druk op de knop kun je de muziek afspelen die jíj wil horen. Super simpel draadloos streamen, dankzij wifi, Bluetooth en Apple AirPlay 2. Via een app op de smartphone kun je luisteren naar je favoriete Spotify® of Deezer lijst, Amazon Music of Apple Music.   

Je bent uitgenodigd.

Bij deze willen wij je van harte uitnodigen om te komen luisteren, hoe jouw muziek ‘voelt’. Maak een afspraak, test het en ervaar het zelf, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Liever iets fris? Test dan gelijk even de Sodastream uit, als je er dan toch bent ;-).

Natuurlijk houden wij rekening met de veiligheidsmaatregelen rondom Corona. We hebben een zeer ruime winkel, waardoor wij je alle ruimte kunnen geven.

Voor wat, hoort wat.

Omdat jij de moeite hebt genomen, om naar onze winkel te komen, nemen wij, Yoeri, Dick of Vincent, de moeite om jouw Bose apparatuur thuis te bezorgen. Naar wens installeren we de soundbar met subwoofer bij je thuis, zodat je er zelf helemaal niks meer aan hoeft te doen.

Dat betekent dat we alle kabels leggen, de juiste apps installeren, de wifi testen en ook de speakers ophangen als dat nodig is. Daarnaast leggen we fatsoenlijk uit hoe alles werkt én installeren we de laatste updates zodat jij gewoon lekker achterover kunt leunen en genieten van jouw muziek.