Eindelijk gaat het gebeuren! Glasvelzel in de buitengebieden van Woerden, Kamerik, Zegveld, De Meije, Nieuwerbrug, Harmelen en Oudewater.

Laat deze kans niet liggen! Voor de prijs waar het voor aangeboden wordt, krijgt u nooit meer een kabel in huis! Deadline voor het aanmelden is 9 juli 2018.

Er zijn 2 partijen die dit aan gaan bieden.
De grootste is Glasvelzel Buitenaf. De tweede partij is Glasdraad. De gebieden waar deze partijen glasvezel willen aanleggen hebben een overlap. Dit maakt het kiezen in het overlappende gedeelte een moeilijke beslissing.

Wij kunnen u daarbij helpen!

Electro World de Groot is dealer van beide netwerken, en van de providers die voor u de services gaan verzorgen (Internet, Televisie en Telefoon). Ook werken veel providers met routers van AVM, de Fritz!Box. Wij zijn dealer van AVM Fritz!Box. Hierdoor kunnen wij alle benodigde netwerkapparatuur naadloos laten aansluiten aan uw persoonlijke wensen.

U kunt kiezen uit de volgende providers: Delta, Caiway, CBizz, Fiber, Kliksafe, Heldenvan.nu, Solcon en Multifiber.

Prijzen:

U kunt een abonnement afsluiten voor 1 jaar vanaf 39,95 per maand met daarbij een vastrecht van 15,-. Waarbij sommige providers aansluitkosten rekenen.

Hierna kunt u gewoon weer opzeggen, waardoor uw glasvezelaansluiting gerealiseerd is in huis. Deze wordt dus niet meer verwijderd.

Aangezien de abonnementskosten van de verschillende providers vergelijkbaar is met die van de bekende providers, denken wij echter dat u deze nooit meer gaat opzeggen.

Komt u dus zo snel mogelijk langs en laat u informeren over de verschillende abonnementen en voorwaarden en sluit deze voor 9 juli af!

Of mail ons uw wensen, waarna wij contact met u opnemen: info@electroworlddegroot.nl